Downloads voor de Computer

Met de programma's hieronder kun je je Windows Computer onderhouden en in topconditie houden. Bezoek je deze website met een mobiel apparaat dan kan je de programma's wel downloaden maar niet installeren. Je kan dan het mobiele apparaat aansluiten op de Computer en het bestand overzetten van het mobiele apparaat naar de Computer.
Voor Microsoft Windows 10 & 11
Alle software hieronder is uitsluitend geschikt voor de besturingssystemen
Windows 10 & 11
100% Gratis
Alle programma's zijn gratis en volledig werkend. Je kunt van sommige programma's wel een betaalde versie aanschaffen maar de gratis versie voldoet meestal wel.
Niet voor de MAC
De Programma's zijn niet geschikt voor de Apple machine. De reden hievan is dat het marktaandeel van Apple te klein is en dus niet rendabel is voor ons
Kom je er niet uit?
Dan kunnen wij je helpen. Tijdens kantooruren kun je bellen naar 06-42517296 of het hulpformulier invullen
C-Cleaner

C Cleaner is door de jaren heen een begrip geworden op het gebied van schijf en systeemonderhoud. Een kind kan de was doen, letterlijk. Het is zeer gebruiksvriendelijk en voor iedereen te begrijpen. De gratis versie doet wat het zegt, het in perfecte conditie houden van uw systeem. Kies tijdens het installeren voor Nederlands rechts bovenin het installatie scherm
Advanced system care

Met Advanced System care haalt u een programma in huis dat er voor zorgt dat uw systeem beschermd blijft tegen meekijkers. En dat niet alleen, ook het onderhoud van onnodige bestanden worden door dit programma verwijderd op een veilige manier. U kunt dus geen fouten maken. Met 1 muisklik wordt uw systeem helemaal opgeschoond.
IO Bit Malwarefighter

IoBit malware Fighter houd alle aanvallen tegen die er voor kunnen zorgen dat Hackers de kans krijgen om uw systeem over te nemen. Ook verdachte websites met kwaadaardige code worden door dit programma moeiteloos opgemerkt en tegen gehouden. De betaalde versie kan iets meer maar de gratis versie werkt ook prima.
Windows 10

Natuurlijk heeft dit besturingssysteem geen introductie meer nodig. Maar er zijn nog steeds mensen die een upgrade kopen terwijl dat helemaal niet nodig is. Windows 10 blijft gratis. Klik op de naam om naar de gratis Website van Microsoft te gaan. U heeft een USB stick nodig met tenminste 8GB ruimte. Komt u er niet uit? vul dan het formulier in
Windows 11

Windows 11 is het nieuwste besturingssysteem van Microsoft Heeft u Windows 10 dan kunt u gratis upgraden naar Windows 11.Klik op het download pictogram om naar de gratis Website van Microsoft te gaan. U heeft een USB stick nodig met tenminste 9GB ruimte. Lees de informatie op de website goed door om te kijken of uw systeem geschikt is om Windows 11 te draaien Komt u er niet uit? Vul dan het formulier in
AVG antivirus

Met de gratis versie van AVG antivirus bent u veilig om over het internet te surfen. Het programma houdt de virussen tegen die andere programma's toch soms doorlaten. Je bent er zeker van dat alles veilig is. Het programma werkt zich zelf automatisch bij, je hebt er dus geen omkijken naar.
IO Bit Driverbooster

IoBit Driverbooster zorgt ervoor dat alle drivers up to date blijven op je Windows machine. Met 1 muisklik download je alle drivers die bijgewerkt moeten worden geheel automatisch. Het enige dat je zelf moet doen is even om de maand controleren. De betaalde versie heeft de mogelijkheid om meer drivers te downloaden echter; die heb je over het algemeen niet nodig.
Verwijder newsfeeds

Je hebt waarschijnlijk Nieuwsfeeds op je systeem staan als je Windows 10 draait. Er zijn mensen die het mooi vinden anderen vinden het irritant. Want als je het vewijderd dan komt het even vrolijk weer terug als je Windows 10 update.
Ik heb een klein programma geschreven dat het in het register uitschakeld en er voor zorgd dat het nooit meer terugkomt.
Het is volledig veilig. Volg de aanwijzingen op het scherm en start je PC opnieuw op en klaar.
Rufus 3.18

Met Rufus kan je een image aanmaken om Windows 10 en 11 te installeren. Je kan in het programma ook aanpassingen maken zodat je Windows 11 kan installeren op een PC die daar eigenlijk niet geschikt voor is, tenminste volgens Micosoft je kan de instructievideo bekijken op het YouTube kanaal van Hansacom.
Open shell

Met Open shell kan je het Windows 7 menu terug brengen in Windows 10 en 11. Er zijn mensen die het Windows 11 menu maar niks vinden. Ben je verknocht aan het Windows 7 menu dan kan je met een paar muisklikken het Windows 7 menu terugbrengen in Windows 11
Bloatware removel

Als je een Computer koopt dan staat die vaak vol met allerlei software die je niet wil hebben van fabrikanten waar Microsoft een deal mee heeft gesloten.
Maar tegenwoordig met Windows 11, trouwens ook met Windows 10 krijg je programma's gratis die je misschien helemaal niet wil.
Een daarvan is Edge de Browser van Microsoft die meer lijkt op een editie van de Story dan waar hij eigenlijk voor gemaakt is; Browsen over het internet.
Heb je genoeg van Edge? dan kan je het programma hier downloaden.
Je kunt een instuctievideo bekijken op het Youtubekanaal van Hansacom.
Vind de productcode van Windows met Keyfinder

Met dit kleine programma kun je de installatiecodes van je Windows producten terug vinden en opslaan.
Handig als je ooit Windows opnieuw moet installeren. Geschikt voor Windows 10 en 11.
NB: Als je Windows 11 hebt dan geeft het programma Windows 10 weer, maar de productcode klopt gewoon.
Een instructievideo staat op het Youtube kanaal van Hansacom
© 2023 Copyright Hansacom